Iedereen kan Vriend  worden van de Lithse fanfare.  Zowel particulieren als bedrijven. Het lidmaatschap van de Vrienden van de fanfare is een jaarlijkse bijdrage , maar er kunnen met de fanfare ook aparte afspraken gemaakt worden.

Als Vriend ondersteun je  financieel de fanfare bijvoorbeeld voor de aankoop van instrumenten en muziekstukken, opleiding  jeugd en  concerten. En je draagt bij aan de instandhouding van de fanfare én dus de muziek in onze gemeenschap.

Met de fanfare kunnen ook maatwerkafspraken gemaakt worden over financiering van bepaalde doelen of projecten. We bespreken dan graag het  wederzijdse belang  voor ons maar ook voor jezelf of je bedrijf.  


Vriend (particulier)

Je bent Vriend voor het basisbedrag van 25 euro per jaar . Maar dat kan natuurlijk ook hoger zijn : 50 euro,  75 euro, 100 euro of meer.  

Als Vriend wordt je via een nieuwsbrief geïnformeerd over de fanfare (orkest en jeugdorkest),  de concerten en de evenementen. Zo blijf je betrokken bij de fanfare. Afhankelijk van de jaarlijkse bijdrage  ontvang je een of meerdere vrijkaarten voor concerten (waar soms toegangskaarten voor nodig zijn).  

Wil jij ook Vriend worden van de fanfare! Vul dit formulier in. Je kunt je eigen bijdrage of je eventueel vragen aangeven. 


  Vriend (bedrijf)

  Als bedrijf ben je Vriend voor een basisbedrag van 100 euro per jaar.  Maar dat kan natuurlijk ook hoger zijn:  250, 500 of meer.  

  Bedrijven worden, als je daarmee eens ben,  op de website van onze fanfare als sponsor vermeld.  Er kunnen ook maatwerkafspraken gemaakt worden voor bepaalde doelen of bij projecten . 

  Wil je bedrijf ook Vriend van de fanfare worden! Vul dan dit formulier in. Je kunt je bijdrage zelf bepalen.  En je kunt vragen stellen bijv. over maatwerkafspraken. Wij nemen dan graag contact met u op over onze wederzijdse ideeën. 

   Bedankt dat je vriend van de Lithse Fanfare wilt worden.

   Heb je nog vragen of wil je meer info ? Dat kan natuurlijk ook. Dan mag je via bovenstaande formulieren ook altijd contact met ons opnemen. Klik dan bij “Bedrag” op de optie ‘meer info’ en stel je vraag in het bericht gedeelte. Wij nemen dan zsm contact met je op.