Houd de muziek in Lith levend!

Al ruim honderd jaar klinkt er blaasmuziek in Lith en wijde omgeving. En dat moet zo blijven. Want intussen is de Lithse fanfare uitgegroeid tot een culturele spil in de voormalige gemeente aan de Maas. Naast locale concerten en evenementen organiseert de Lithse Fanfare ook regionale evenementen, zoals de Jeugd Muziek Dag en Oss Ontmoet en zijn ze betrokken bij JO! – hét projectorkest voor en door jongeren uit de regio Oss.

De amateurmuzikanten van het fanfare-orkest spannen zich in om steeds op hoog niveau muziek te maken. Een peil dat ze absoluut willen volhouden. Daarvoor hebben ze uw steun keihard nodig. Aan kwaliteit hangt – jammer genoeg – een prijskaartje. Professionele begeleiding, instrumentarium, zaalhuur, het zijn onontkoombare kostenposten.

Bij het dekken van deze kosten kan de fanfare alle ondersteuning gebruiken. Vandaar dat de vrienden van de fanfare zo worden gekoesterd. Zij leggen een structureel deel van het fundament onder de Lithse fanfare. En zorgen ervoor dat de muziek nog heel lang aan de Maaskant blijft klinken.

WORD OOK VRIEND

EN STEUN DE LITHSE FANFARE

Meld je aan

Wil jij ook vriend worden? Meld je dan aan op onze 'word vriend' pagina en wij nemen contact met je op. 

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact op. 
vrienden@fanfarelith.nl