Nieuws van Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

De Jeugd Muziek Dag in Lith wordt verzet naar 5 juni. Hopelijk kan het dan doorgaan. De verenigingen zijn gemaild, inschrijven kan vanaf nu.

Heb je (via je vereniging) nog niets gehoord en wil je graag meedoen, neem dag contact op met de organisatie van de Jeugd Muziek Dag via de Facebook chat of via de mail.Wij wensen jullie alleen een goed, gelukkig en gezond, maar natuurlijk ook een muzikaal nieuwjaar!

We hopen dat we in 2021 weer samen muziek kunnen maken en mooie concerten kunnen geven.

Helaas kan de Jeugd Muziek Dag van 30 januari niet doorgaan. We hopen dat de richtlijnen richting de zomer gunstiger zullen zijn en we schuiven de JMD '21 door naar 5 juni.

We hebben de verenigingen inmiddels gemaild, dus als het goed is hoor je hier binnenkort via je eigen vereniging wat meer over.
... Lees meerMinder

7 maanden geleden