Muziekles

Lijkt het je leuk om een instrument te leren spelen en in een groep muziek te maken. Dat kan bij Fanfare Lith. Wij organiseren de lessen op een fanfare instrument in eigen beheer.

Als snel mag je mee gaan spelen in het NieuwOrkest. Want samen muziek maken is toch wel het leukste. Na enkele jaren les ben je zover dat je ook mee kunt gaan spelen in de Fanfare.

Muziek maken is net als lezen. In het begin is het nog lastig. Hoe lees je muziek, hoe speel je op je instrument. Maar door te oefenen gaat dat steeds beter. En hoe beter het gaat, hoe leuke de muziek wordt die je gaat spelen. Net als het lezen van boeken

Niet alleen voor kinderen en jongeren

Altijd al een instrument willen leren spelen? Maar ben je er nooit aan toe gekomen? Of ben je als kind begonnen maar al snel afgehaakt en wil je je oude hobby weer oppakken?

Muziekles bij de Lithse Fanfare is niet alleen voor kinderen en jongeren. Ook volwassenen kunnen de Lithse Fanfare een instrument leren spelen.

Aanmelden

Zou je een instrument willen leren spelen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Susan van der Zanden via jeugdzaken@fanfarelith.nl. Zij coördineert de opleiding binnen de Lithse Fanfare.


Muziek=lol

Wil je nog niet direct starten met muziekles, maar eerst laagdrempelig ervaren hoe het is om muziek te maken? Dat kan natuurlijk ook. Doe dan mee met Muziek=LOL.

Voor de jeugd hebben we Muziek = LOL Naschoolse Muziek, Les & Orkest en Workshop & Les, waarin ze na school muziek, of via een project of workshop in aanraking komen met muziek om te ontdekken of het iets voor hen is.

Muziek=LOL Ontdek je Talent is gericht op volwassenen. Via een project van 10 weken gaan die op een laagdrempelige manier ontdekken hoe leuk het is om samen muziek te maken. En ze zullen ervaren dat ze echt niet te oud zijn om het nog te leren en dat ze in 10 weken een heus concert kunnen voorbereiden. Het is een combinatie van les en orkest, want vanaf de eerste les ga jullie samen een orkest vormen.

interesse?

Lijkt het je wat om met dit project mee te doen, heb je vragen of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Stuur dan een mailtje naar muziekislol@fanfarelith.nl.