Nieuwjaarsconcert 2019

Het is eigenlijk de officieuze doop voor de nieuwe concertzaal. Tijdens het Nieuwjaarsconcert 2019 klinken de eerste orkestklanken binnen het nieuwe onderkomen van de fanfare. Een mooie gelegenheid dus om kennis te maken met de muzikale kwaliteiten van de MFA.

Het bestuur van stichting De Hoeve vindt het dan ook een mooie gelegenheid om het
concert te combineren met de nieuwjaarsreceptie voor gebruikers.  Aansluitend aan het muzikale gedeelte zullen de genodigden samen klinken op dit nieuwe begin. Van het nieuwe jaar en de nieuwe accomodatie.

Afwisselend programma
Om de kwaliteiten van de concertzaal optimaal te testen heeft de fanfare een afwisselend programma opgezet. Concertwerken, musical- en popmuziek komen aan bod. Met omlijsting van bewegende beelden.

Het Nieuwjaarsconcert is gratis toegankelijk en begint om 15.00 uur in de MFA. De MFA is toegankelijk via de ingang aan het Marktplein. Rond 17.00 uur is aansluitend de Nieuwjaarsreceptie voor gebruikers van De Hoeve.